Kecárňa
+6
Sienna
Sidheag
Aya
Niraya
Diennsia
Pútnik
10 posters
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kecárňa
Diennsia: Rozmýšľala som, že sa vrátim. Ale nwm no...
Aya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 81
Aya: Oki, tak si to premysli, ale skutočne by sme uvítali členov a prípadne aj dostatočnú aktivitu.
No prepáč, ale aj my potrebujeme hráčov, si spočítaj, koľký aktívni ste tam, tu už ani nehráš...to ale nie je spravodlivé, ja som Ti tam pomáhala hru rozbiehať, hrala som zo začiatku, hrám aj teraz a ty to tu máš úplne na háku...a viem a smaragdová farba mi ako farba lesa sedela najlepšie...
Tak takto... Ak by som sa vrátila, musela by som robiť novú postavu alebo by som sa vrátila ako Marzia?
Aya- Slobodný jazdec
Ako Marzia.
Inak, Al, ja ti Ayu neukradnem, neboj. Ti spravím reklamu aj ti ju už robím.
Hmm... Akoo nevadí mi to... Môžem sa tam vrátiť a myslím, že teraz budem aktívnejšia ako predtým pretože neviem nájsť žiadne dobré anime. :33
Aya- Slobodný jazdec
No tak ja teda dúfam, že aj na ST sa aktivita zvýši, dali sme do toho veľa na to, aby sme tú prácu jednoducho zahodili.
No fajn... idem sa pozrieť na ten výcvik. A na Dračiu skalu prídem asi zajtra.
Aya- Slobodný jazdec
Výborne, už čakáme len na Nir, ktorá keď zajtra neodpíše, na druhý deň pôjde do školy bez hlavy xD
Jj, ale nič ma nenapadá.
Aya- Slobodný jazdec
Tak, hlavne jedlo a vodu, nejaké oblečenie, môžeš aj nejakú zbraň, keďže to bude aj boj, ktorý sa bude cvičiť...potom môžeš niečo podľa zamerania, ktoré si chceš vybrať...Možno nejaké knihy, keby bolo potrebné samoštúdium...Keď ma niečo napadne, ešte niečo napíšem, aby si malanaspoň inšpiráciu xD
No, díky za inšpiráciu. :333 Niečo som tam už napísala mno... Dúfam, že to bude stačiť. Ak ma niečo napadne možno to ešte upravím.
Aya- Slobodný jazdec
To je v poriadku, keby Ťa niečo, čo by si potrebovala počas výcviku napadlo, ešte si to tam dodaj
Pre Siennu: Nechcem to písať do RPG takže to napíšem tu: Ja neviem, no akurát vtedy som mala čas, tak som to tam napísala. Ale ak je nejaké poradie, tak ho nabudúce dodržím.
Aya- Slobodný jazdec
Já myslela, že ano - tak jako v normální hře, když hraje víc lidí. Ale ono je to asi celkem jedno
Sienna- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 19
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 4 z 6
Povolenie tohoto fóra: