Kecárňa
+6
Sienna
Sidheag
Aya
Niraya
Diennsia
Pútnik
10 posters
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kecárňa
Mne nepíše na mail keď napíše Dien. Zaujímalo by ma prečo. A platí to aj pri Dračej skale.
Aya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 81
A ešte Vás štyri (Aya, Sienna, Diennsia, Nelie) poprosím, aby ste si dali do podpisu odkaz na kartu.
Nechcem byť hnidopich, ale odkiaľ väčšina výpravy prišla k mečom?
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
Ahojte Kerry zavolaj mi pl
Nelie- Nováčik
- Počet príspevkov : 29
Okay, už som to skúšala ale akosi mi to nejde. v_v
Aya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 81
cawko
Nelie- Nováčik
Myslíš väčšina z Výcviku? Šlohli zo Zbrojnice xD
A zdravím xD Jo a Nel: oka, idem na to xD
A zdravím xD Jo a Nel: oka, idem na to xD
Al: Jasné, jdu na to
Nir: Tomu jsem se taky divila - však víš -, proto jsem Sienně dala jen nože, ke kterým mohla přijít docela snadno díky své práci a se kterými navíc i narozdíl od některých ostatních umí zacházet.
Stejně tak moc nechápu, kde Dienn vzala ty bylinky (a meč), takhle mladou holku by podle mě ani nenapadlo si něco takového brát, zvlášť když s nimi ani nemá žádné zkušenosti.
Nir: Tomu jsem se taky divila - však víš -, proto jsem Sienně dala jen nože, ke kterým mohla přijít docela snadno díky své práci a se kterými navíc i narozdíl od některých ostatních umí zacházet.
Stejně tak moc nechápu, kde Dienn vzala ty bylinky (a meč), takhle mladou holku by podle mě ani nenapadlo si něco takového brát, zvlášť když s nimi ani nemá žádné zkušenosti.
Sienna- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 19
Al: Bez tak mi príde zbytočné aby si ich brali, keďže s nimi nevedia narábať. Ak sa bude cvičiť boj, tak sprvu tak maximálne s drevennými alebo veľmi tupými mečmi a tie ako pomôcky zoberú starší Jazdci
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
hojte len že teraz tu nebudem dlhšie chodit mám nejake problemi Kerry ked chceš zavolaj mi a ja ti poviem
Nelie- Nováčik
Ahojte
Doufám, že to tady úplně nechcíplo.. Vypadá to na super RPG :3
Doufám, že to tady úplně nechcíplo.. Vypadá to na super RPG :3
Ellieth- Nováčik
- Počet príspevkov : 12
Ahoj, kdeže, ešte žijeme, len to tu treba normálne pekne rozbehnúť a nie každý ma toľko času. :3 Každopádne, som rada, že si sa aj s nižšou aktivitou registroval/a. Potom, len čo sa vrátime z výcviku si Ťa rovno rezervujem na hru.
Já se registruji všude i když je aktivita malá, buďto se hra rozběhne nebo ne.. Jinak s tou hrou samozřejmě počítám a nemůžu se dočkat :3
Ellieth- Nováčik
Ten výcvik je na to, aby sa tam niečo naučili, žiaden herný skok, nváčikovia si budú musieť počkať...zatiaľ sú traja, Nel čo viem nemôže, tak nech to keď tak skúsi zatiaľ u Sidheag, lebo ani Gaw sa mi nezdá byť aktívna
Jak jsem říkala, na hru si klidně chvíli počkám (ale kdyby se někdo z nováčků našel nechť se ozve )
Ellieth- Nováčik
Budem sa to snažiť čo najviac urýchliť, nech sa môžeme i my potom zapojiť do hry, nech máte s kým hrať i vy
No tak ja budem hrať ale len tak zriedka ved vieš Kerry ten pohreb atd a prídeš o 7 teda?
Nelie- Nováčik
Když někam Ellieho vyhodím, přidá se někdo?
Ellieth- Nováčik
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 5 z 6
Povolenie tohoto fóra: