Kecárňa
+6
Sienna
Sidheag
Aya
Niraya
Diennsia
Pútnik
10 posters
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kecárňa
Nechcem nič hovoriť, ale mohli by sme to tu trochu rozbehnúť Ja viem, ani ja som neni zrovna aktívna, ale od pondelka sa to určite zlepší, takže niekto v pondelok na hru?
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
Chápete, čím viac to tu rozbehneme, tým skôr sa vám vyliahne gry/hipogryf
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
No, presne, ale v prípade, že by o to nebol záujem, nevadí, raz prídu hráči, ktorý budú mať záujem o gryfa/hipogryfa
Poprosím Vás ešte, aby ste si dali do podpisov odkazy na Vaše kartičky (Áno ja viem, ja urobím to isté )
Poprosím Vás ešte, aby ste si dali do podpisov odkazy na Vaše kartičky (Áno ja viem, ja urobím to isté )
Ahojte
Nelie- Nováčik
- Počet príspevkov : 29
ako je?
Nelie- Nováčik
Zdravíčko, dámy... jen tak pro zajímavost, na hlavní stránce je odkaz na chat, který se možná hodí trochu lépe pro takové krátké vzkazy o ničem... . Ale samozřejmě je to na vás, já do toho nemám moc co kecat...
No aha okej viete začiatočník mam to taške čo mate nove poznate tu niekoho aj v relu
Nelie- Nováčik
Oh, dobré vedieť. Díky. A nie. Nikoho naživo nepoznám. Aspoň ja nie. -.-"
Aya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 81
Ja áno. No Bff ale ked ide o Rpg tak nemám žiadne výhody, škoda -_- kde hrate teraz no vo Svätyni alebo kde?
Nelie- Nováčik
Každý někdy začínal... osobně zde neznám nikoho, avšak s Nirayou jsem se potkala už na jiné OTRPG, překvapivě mě jednou kontaktovala s tím, že se vlastně "známe", byť jsme spolu do té doby nikdy předtím nehrály. A aktuálně čekám právě na ni, už celkem delší dobu...
Heh to poznám, ja som teraz na hranici lesa ši ako to je S Bff mame aj vlastnú Rpg ale nieje aktívna pretože sme ju dali na iné forum a nikto sa tam neregistruje ani ja tam nie som
Nelie- Nováčik
Ináč, neviem čo mám robiť na Námestí. (Teda, nenapísala som tam ešte). Je to len kvôli tomu lebo neviem čo také by som tam mala napísať. DD: Aaah... Chvíľku mi potrvá kým si zvyknem na Navi. :3
Aya- Slobodný jazdec
No, čo keby si prišla za mnou do hraničného lesa? Je tam Aläessin hipogryf lenže ona bola včera na oslave a vrati sa až dnes neviem kedy ... teda ak chceš
Nelie- Nováčik
Cawte je tu niekto?
Nelie- Nováčik
Ja som tu. Noooo dobre ale kde je ten les?
Aya- Slobodný jazdec
Zdravím, Aläes nájdete niekde v Hrade, Faeri je v okolí, v Hraničnom lese...vy tri najprv napíšte na nádvorie, stačí napísať, ako ste pristáli, Jazdci kamsi odišli a vy ste šli kamkoľvek do Hradu, alebo rovno bežte do mesta, ale podľa môjho by ste sa mali najprv ubytovať...najlepšie by bolo, keby ste napísali najneskôr dnes, lebo zajtra nám už začína nový herný deň.
Ahaa... No dobre, nájdem si na to čas a napíšem.
Aya- Slobodný jazdec
Aya a nechcela by si sa vrátiť na DS? Všetci očakávame Marziu a Sarameho, nebohý Alexander už však predniesol smútočnú reč, ale bola by sranda, keby sa tam ten najkrajší a vlastne prvý pár zjavil.
Dienn: Nevybavuj, potom nebude aktívna tu xD A aký najkrajší? Zabúda tu niekto na Aläes a Ananelis, sa Ti nezdá? xD
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Santiago :: Mimoherné tématá :: Rôzne
Strana 3 z 6
Povolenie tohoto fóra: