Aya
4 posters
Santiago :: Mimoherné tématá :: Tvorba
Strana 1 z 1
Aya
Z veľkej nudy som sa rozhodla, že si tu urobím článok a budem tu dávať svoje obrázky a príbehy ktoré som napísala.
Budem skôr publikovať obrázky keďže sa bojím publikovať svoju tvorbu ohľadom príbehov... Tieto príbehy môže vidieť iba moja najbližšia kamarátka. :-)
A teraz som narýchlo nakreslila vajíčko, ako si ho predstavujem. Upozorňujem, bolo to len z nudy. A preto to nie je až také pekné...
- nie som si istá či presne takto vyzeralo to posledné vajce (ak si správne pamätám, ale urobila som to spamäti.) Asi ten obrázok ešte upravím. :3 A ani tú farbu som veľmi nevystihla... :-/
Budem skôr publikovať obrázky keďže sa bojím publikovať svoju tvorbu ohľadom príbehov... Tieto príbehy môže vidieť iba moja najbližšia kamarátka. :-)
A teraz som narýchlo nakreslila vajíčko, ako si ho predstavujem. Upozorňujem, bolo to len z nudy. A preto to nie je až také pekné...
- nie som si istá či presne takto vyzeralo to posledné vajce (ak si správne pamätám, ale urobila som to spamäti.) Asi ten obrázok ešte upravím. :3 A ani tú farbu som veľmi nevystihla... :-/
Aya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 81
Re: Aya
Podľa mňa to vypadá dobre a pokojne by si mohlka skúsiť nakresliť aj všetky
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
Takže tu je zvyšných päť vajec... Pri tých hrboľatých som nevedela ako to spraviť a pri tom bielom s narušovanými modrostriebornými odtieňmi (alebo ako to povedať) to vyzerá akoby tiež malo hrboľce ale nemá. No ale dúfam že je to aspoň trochu dobre...
Toto je prvé...
No mali to byť hrboľce...
Tu mali byť hrbolce tiež...
Toto má byť to šedé... ^^"
A toto je už to spomínané biele... Nevedela som fakt ako urobiť to narušovanie...
Toto je prvé...
No mali to byť hrboľce...
Tu mali byť hrbolce tiež...
Toto má byť to šedé... ^^"
A toto je už to spomínané biele... Nevedela som fakt ako urobiť to narušovanie...
Aya- Slobodný jazdec
No, ono na tom bielom je niečo ako hmla, nie sú ti také čiary Niekedy ho skúsim nakresliť aj ja
Niraya- Slobodný jazdec
- Počet príspevkov : 73
Mnom takže upravila som to ale fakt to ako hmla nevyzerá... D:
Aya- Slobodný jazdec
Fú, to šedé je wow, úžasné A ostatné tiež, ešte sa mi veľmi páči to hnedé a prvé biele, aj to druhé, ale keby tá hmla to vajce neprerušovala, tak je to istotne lepšie
No hej, ale snažím sa čo najlepšie podľa popisu... Ale ešte mám taký nápad... Ale neviem či to vyjde...
Aya- Slobodný jazdec
Už fakt neviem ako to spraviť, lepšie to už určite nebude... v_v
Aya- Slobodný jazdec
To je v predu a mala to byť hmla XDD Keď dáš hlavu nižšie, uvidíš že i na vajíčku je tá hmla... XDD
Aya- Slobodný jazdec
Aya: K tým príbehom v úvode: Neboj sa... Ja to už mám pomerne za sebou... Publikujem ich zväčša všade (okrem RPG) a dala som ich prečítať kamarátkam z tábora a tie to dali prečítať ďalším, atp. A volajú ma teraz Diennsia.
Vajíčka sú krásne. :3
Vajíčka sú krásne. :3
1. No kebyže bude fakt niečo dobre tak to sem dám...
2. Thank U! ^.^
2. Thank U! ^.^
Aya- Slobodný jazdec
Santiago :: Mimoherné tématá :: Tvorba
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: